Priznanji za dramsko skupino in otroški pevski zbor

V nedeljo, 3. 2. 2019, je ob 19. uri v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur potekala osrednja občinska prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku, ki so jo organizirali: Občina Šentjur, JSKD OI Šentjur in Zveza kulturnih društev Šentjur. Slavnostni govornik je bil dr. Ludvik Karničar. Program prešernega praznovanja so pripravili člani KD Sekstakord s Planine pri Sevnici.

Na prireditvi so bila podeljena priznanja Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti – OI Šentjur društvom in pozameznikom, ki so se v preteklem letu udeležili regijskega ali državnega srečanja, ob katerem je bila uvrstitev na to srečanje rezultat strokovnega vrednotenja izvajalskega dosežka.
Letos so učenci naše šole kar dvakrat ponosno stali na odru. Dramski krožek OŠ Dramlje pod vodstvom Anice Čede je prejel priznanje za uvrstitev in sodelovanje na regijskem srečanju otroških gledaliških skupin, OPZ OŠ Dramlje pod vodstvom Marije Klančar pa je prejel priznanje za uvrstitev na državno tekmovanje in prejem zlatega priznanja.
Vsako takšno priznanje je tako za mentorje kot tudi za učence velika spodbuda, da se po svojih najboljših močeh trudijo tudi v prihodnje.

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Galerija, Novice. Zaznamek za trajno povezavo.