Zaključek šolskega leta in počastitev dneva državnosti

24. 6. 2024 so ob dnevu državnosti in zaključku šolskega leta zaokrožili naši mladi umetniki skupaj s plesalkami, kamišibajci ter Evo in Valentino, ki sta nas popeljali čez simbole slovenstva, mladosti, ponosa, šole in umetnosti.

Res je bilo pestro, lepo ter presežkov polno šolsko leto 2023/2024 na kulturnem, športnem, geografskem, biološkem in matematičnem področju. Naši mladi glasbeniki, pevci, geografi, biologi, športniki in matematiki so namreč  posegali po najboljših rezultatih v državi. Na vso njihovo vloženo delo in trud smo izredno ponosni.

Gospa ravnateljica je skupaj z razredniki vzornim učencem podelila posebno priznanje in knjižno nagrado, ki jim bo krajšala proste počitniške dni. Še posebej ponosno pa smo čestitali Aniki Kopinšek (1. r) za prejeto zlato priznanje in 1. mesto na državnem tekmovanju iz logične pošasti, Tini Gorjup (7. r) za zlato priznanje iz znanja geografije ter Eli Križnik za srebrno Proteusovo priznanje iz znanja biologije.

Ker se naša šola ponaša z nazivom kulturna šola, je gospa ravnateljica ob današnji priložnosti čestitala tudi otroškemu in mladinskemu pevskemu zboru, ki sta prejela zlato in srebrno priznanje na državnem tekmovanju in sta tako skupaj z zborovodkinjo Marijo Klančar med najboljšimi v državi.

IN SEDAJ SE NAM ČISTO ZARES LAHKO ZAČNEJO: POČITNICE!!!!

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Galerija, Novice. Zaznamek za trajno povezavo.