CELL – Erasmus+ KA2 projekt

Dragi učenci, starši in prijatelji OŠ Dramlje!

Z veseljem vam tudi uradno sporočamo, kar mnogi že nekaj časa veste, da je OŠ Dramlje ponovno, skupaj z našimi prijatelji iz Španije in novimi partnerji iz Poljske,  uspela na Erasmus+ KA2 razpisu in bo v naslednjih dveh letih izvajala projekt z delovnim naslovom CELL – Cooperative Europe Looking for Learning!

Bistvo projekta je sodelovalno učenje. Torej sodelovanje na vseh ravneh in pri vseh aktivnostih projekta, ki bodo rezultat skupnega dela učencev partnerskih šol. Ob koncu projekta bomo tako izvedli kar 17 kompleksnih sodelovalnih aktivnosti, ob tem pa v oktobru 2018 obiskali Poljsko in maja 2019 še Španijo.  Prvi veliki dogodek pa bo mednarodni projektni sestanek oktobra 2017, kjer bomo v Dramljah gostili po dva učitelja iz Poljske in Španije in dorekli vse tehnične in vsebinske podrobnosti projekta.

Učenci in učenke bodo ob projektu razvijali svoje jezikovne sposobnosti v angleškem jeziku, prevzemali odgovornost za rezultate projekta in lastno znanje, razvijali svoje ključne kompetence in se ob sodelovalni metodi učili sobivanja, sprejemanja in razumevanja v evropskem prostoru.

Pred nami je ponovno nedvomno naporno, a vsebinsko bogato obdobje dveh let, ki bo v sodelujočih učencih, družinah in lokalni skupnosti gotovo pustilo globok pečat.

O vseh dogodkih in aktivnostih vas bomo sproti obveščali na naši novi FB strani!

 

Povezava na seznam odobrenih projektov: http://www.erasmusplus.si/wp-content/uploads/2016/10/Seznam-vseh-sol-KA219_2017.pdf

 

Povezava na sporazum o dodelitvi dotacije: https://www.dropbox.com/s/8itixdfyz6bh9au/Sporazum%20o%20nepovratnih%20sredstvih_17_219_038249_3.pdf?dl=0

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Erasmus+, KA2 CELL, Novice, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.