Četrtič na ANGLEŠKEM VIKENDU v Vojniku

Projekt Angleški vikend v organizaciji OŠ Vojnik bo naslednje leto praznoval prvo okroglo obletnico, Drameljčani pa smo bili del tega uspešnega druženja nadarjenih ljubiteljev angleškega jezika že četrtič!

Špela Debeljak (7. r), Maja Aužner (8.r), Ana Kozamernik, Kaja Vodeb, Lucija Lavbič, Nika Hliš in Nina Jesenek (9.r) so 23. in 24.3. 2018 spoznale in komunicirale s kar petimi naravnimi govorci angleškega jezika, med katerimi je bil tudi naš znanec iz Irske, Dave Ryan. Udeležile so se tudi treh delavnic v  pripravi sodelujočih učiteljev, ki so bile namenjene razvijanju prvin in spretnosti, ki jim pri rednem pouku ne moremo vedno posvetiti toliko pozornosti kot bi želeli: kreativno pisanje, komunikacijske igre in BYOD (Bring Your Own Device), pri kateri so učenci z lastnimi pametnimi telefoni reševali interaktiven kviz o metajeziku.

Sodelujoči se strinjamo, da je bil letošnji vikend ponovno odlično organiziran in voden in je učencem in učenkam obeh šol ponudil veliko edinstvenih in zanimivih vsebin.

Ponovno gre zahvala ekipi OŠ Vojnik na čelu z glavnim organizatorjem in motorjem Angleškega vikenda, učiteljem angleškega jezika na OŠ Vojnik Gregorjem Rojcem in ravnateljici Olgi Kovač, ki nas je prijazno sprejela v njihovo ustanovo.

Projekt, ki vsekakor kliče po še 🙂 !

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Galerija, Novice, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.