Erasmus+ CELL – Olivenza 2019 – 1.dan

V naslednjih dneh bomo objavili zapise naših učenk in učencev, ki so se udeležili 3. kratkotrajne izmenjave učencev v okviru Erasmus+ projekta CELL. Začeli bomo s Saro Kačičnik, učenko 8. razreda. 

V četrtek, 23.5.2019, se je naša ekipa ob 5.30 zbrala pred osnovno šolo Dramlje. Počakali smo, da sta po nas prišla dva kombija (Go-optija), ki sta nas peljala do letališča v Benetkah, nato pa smo se udobno namestili in potovanje se je začelo. Na letališče smo prišli okrog 10. ure, nato čakali približno 2 uri in potem končno vzleteli. Po triurnem letu nas je na letališču v Lizboni že pričakalo vroče sonce in g. Victor. Ko smo oddali kovčke na avtobus, ki nas je čakal zunaj, smo se s podzemno železnico odpeljali na ogled mesta, saj je poljska ekipa prišla šele 4 ure za nami in nismo želeli samo sedeti na letališču in jih čakati. V mestu smo najprej šli v McDonald’s, da smo se najedli in dobili dovolj energije, potem pa si ogledali nekaj zanimivih stavb, kipov, trg, videli smo tudi  Atlantski ocean in imeli še nekaj časa za nakupovanje. Nato smo se s podzemno vrnili na letališče in pričakali poljsko ekipo, potem pa se skupaj z avtobusom odpeljali v Olivenzo.

Prvi dan mi je bil zelo všeč, saj je bil šele začetek. Všeč mi je bil let z letalom, Lizbona in topel sprejem naših gostiteljev. Upam, da se bom lahko še kdaj vrnila v Španijo.

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Erasmus+, KA2 CELL, Novice, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.