Pred izbiro poklica

Ker se čas odločitve o nadaljevanju šolanja in izbiri poklicne poti za učence 9. razreda vsako leto hitro bliža, iščemo načine, ki bi mladim omogočili premišljene odločitve, podprte z dovolj informacijami. S tem namenom smo se šolske svetovalke občine Šentjur in Dobje že 11. leto povezale pri organizaciji obsežne prireditve “Pred izbiro poklica“.

Predstavitve se je udeležilo čez 30 srednjih šol, zavodov in drugih organizacij. Prireditev je potekala v četrtek, 21. 11. 2019 od 17. ure naprej v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur. Kot je v navadi, je bila prireditev tudi tokrat organizirana kot “tržnica”, kjer srednje šole in druge organizacije predstavljajo svoje značilnosti in posebnosti ter so na voljo za natančnejše informacije ter nasvete.

Prepričani smo, da ste obiskovalci, predvsem pa učenci zaključnih razredov, pridobili kakovostne informacije, neposredno od samih izvajalcev srednješolskega izobraževanja in da vam bodo pridobljene informacije v pomoč pri izbiri lastne poklicne prihodnosti.

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Galerija. Zaznamek za trajno povezavo.