Pred nami je 1. kratkotrajna izmenjava učencev v projektu CELL!

Med 24. in 30. majem nas čaka 1. kratkotrajna izmenjava učencev v okviru  Erasmus+ projekta CELL. V Dramlje pride po 7 učencev in 2 učitelja iz Poljske in Španije. Gostje bodo bivali pri naših družinah in preživljali dneve v našem kraju, šoli in okolici. 

V tem času bomo opravili več delavnic in aktivnosti, ki so pogoj za uspešno izpeljavo projekta: statistično delavnico z analizo podatkov o telesnih sposobnostih učencev sodelujočih šol, delavnico o nastanku in uporabi grafične podobe in logotipa našega projekta, ustvarili in preizkusili bomo trim stezo v športnem parku OŠ Dramlje, ki bo temeljila na sodelovalni vadbi dveh ali več oseb in bo ostala v uporabi krajanom in učencem tudi po končanju projekta, pripravili bomo skupno predstavo s točkami vseh sodelujočih šol, zasadili nekaj dreves v športnem parku, se reševali iz “Escape room” v Celju in obiskali Logarsko dolino.

Ker je ena od aktivnosti v projektu tudi ustanovitev in vodenje podjetja v upravljanju učencev, smo se odločili, da je obisk sijajna priložnost, da realiziramo tudi to nalogo. Tako smo oblikovali spominske majice z logotipom projekta, za katere učenci že zbirajo prednaročila med vrstniki in lahko rečemo, da gredo za med! Prvo naročilo je tako že oddano. V primeru, da bi majice, ki jih vidite na spodnji sliki, želeli naročiti tudi vi in s tem podpreti podjetje in prizadevanja naših učencev, lahko svoje naročilo posredujete kateremu od učencev ali pa na katerega od naslednjih elektronskih naslovov:

simon.hebar@osdramlje.si

andreja.cresnar@osdramlje.si

mitja.logar@osdramlje.si

Ob naročilu navedite število, spol, velikost in barvo majic (možne barve: modra, roza, rumena, zelena, črna) Cena posamezne majice je 10 EUR. Celotna kupnina je namenjena v dobrodelne namene, učencem OŠ Dramlje.

Vabljeni k nakupu in spremljanju dogajanja na https://www.facebook.com/cellslo/!!!

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Erasmus+, KA2 CELL, Novice, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.