Nadaljnje informacije za delo na daljavo

Kot smo vas obvestili v včerajšnji objavi, bo od ponedeljka, 16.3.2020, dalje potekal pouk na daljavo.

Na šoli smo pripravili sistem dela na daljavo preko spletnih učilnic, delovanje katerih vam bomo predstavili v prihodnjih dneh. Vsi boste prejeli natančna navodila po vseh običajnih kanalih obveščanja, ki jih že uporabljamo (eAsistent, elektronska pošta, objave na spletni in Facebook strani). Prosimo, da jih redno spremljate.

Vsebine za učence bodo prvič objavljene v spletni učilnici v ponedeljek, 16.3.2020, zjutraj.Učenci naj vsakodnevno spremljalo navodila in rešujejo naloge, ki jih bodo prejeli v spletni učilnici ali vam jih bodo učitelji poslali preko šolskih elektronskih naslovov. Od staršev pričakujemo, da boste svoje otroke spodbujali, da bodo dodeljeno delo tudi opravili.

Ob preklicu nujnih ukrepov, ko bo proces spet potekal po ustaljenem načinu, bomo na daljavo obravnavano snov preverili in utrdili. Navodila o tem, kako in do kdaj bomo zaradi izpadlih dni pouka zapolnili izobraževalni program, bo ministrstvo sporočilo, ko bo znano, koliko časa bodo trajal preventivni ukrep prekinitve izvajanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti.

Pozivamo vas, da upoštevate vse preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe. Otroci pa naj se čim več gibajo na svežem zraku in si vzamejo čas tudi za počitek.

V primeru, da kdo potrebuje nujno varstvo otrok (velja le za učence od 1. do vključno 5. razreda),  ker sta oba starša po nalogu delodajalca dolžna še naprej opravljati svoje delo, javite to na tel.: 040 566 107 in pridobite potrdilo delodajalca.

Navodila: www.dramlje.si/pouknadaljavo/

Vodstvo šole

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.