Nastop Angleške gledališke skupine CELL – OŠ Dramlje na OŠ BK Ponikva in OŠ Vojnik

Angleška gledališka skupina CELL, ki je nastala v okviru projekta Erasmus+, je v zadnjih dneh uprizorila dve predstavi, in sicer na OŠ Blaža Kocena Ponikva in OŠ Vojnik.

Petnajst učencev predmetne stopnje OŠ Dramlje, je 11. marca 2019 nastopilo s predstavo “The new girl” na OŠ Blaža Kocena Ponikva. Nastopajoči so bili odlični, gledalci – tako učenci kot učitelji, pa navdušeni.

Fotografije nastopa na OŠ BK Ponikva

V petek, 22. marca smo se odpravili tudi na OŠ Vojnik, kjer so naši nastopajoči spet zavzeli oder in opravili izvrstno delo. Navdušenje v očeh učencev in zadovoljstvo učiteljev je bila nagrada za trdo delo in številne vaje.

Fotografije nastopa na OŠ Vojnik

 

Čez nekaj dni nas čaka območno srečanje otroških gledaliških skupin občine Šentjur “Igrajmo se gledališče” in nastop na občinskem otroškem parlamentu. Izpostaviti velja, da je naša šola prva, ki se je prijavila na tovrstno srečanje s predstavo v angleškem jeziku. Seveda smo ponosni na naše otroke, ki so zares vložili veliko truda in energije. Vsi skupaj pa si želimo, da bomo na srečanju gledaliških skupin naš nastop, z veliko znanja in z “malo sreče” odlično izpeljali.

Mentorici: Vesna Reihss Cingl in Saša Horvat Kovačič

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.