Delo na daljavo – spletna učilnica

Z današnjim dnem vse šole v Sloveniji zapirajo svoja vrata, saj želimo preprečiti hitro širjenje virusa. Na OŠ Dramlje smo za vse učence pripravili pouk na daljavo preko spletne učilnice Google Classroom. Večina učencev je že imela delujoč šolski elektronski naslov, ostali pa ste bili pred kratkim pozvani k registraciji. Tisti, ki elektronskega naslova še niste registrirali, prosimo to naredite čim prej.

V času objave tega vabila bodo vsi učenci povabljeni v spletno učilnico. Za pojasnilo, kako se prijaviti v učilnico in kako bo potekalo delo v njej, smo pripravili kratek video vodič, ki ga najdete na spodnji povezavi. V njem boste našli podrobna navodila, kako učilnica deluje in kako bo potekal pouk na daljavo. Učenci oz. starši danes opravite prvo prijavo v učilnico, kjer vas tudi čaka osnovna naloga.

Današnji in jutrišnji dan je namenjen spoznavanju s spletno učilnico, kjer vas bodo od srede naprej čakala gradiva za pouk na daljavo. Čas do takrat pa namenite temu, da pri vseh predmetih ponovite in utrdite snov, ki ste jo v zadnjem času obravnavali. Tako boste dobro pripravljeni na novo obliko pouka.

Želimo vam uspešen pouk na daljavo. Ostanite doma in upamo, da se kmalu spet srečamo po šolskih hodnikih.

Video: https://youtu.be/DfCumZUbHc8

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Novice, Obvestila. Zaznamek za trajno povezavo.