DRAMLJE MA TALENT

V ponedeljek, 27. februarja 2023, so se v telovadnici šole zbrale mlade pevske zvezde, ki so se pogumno prijavile na šolsko prireditev Dramlje ima talent.  V letošnjem šolskem letu se je prijavilo kar 35 pevk in pevcev, ki so želeli sodelovati v projektu Radia Celje in Novega tednika: “Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo”. Pod mentorstvom Andreje Črešnar Pungaršek so pridno vadili za nastop in vsak izmed njih je na domačem odru lahko zasijal kot zvezda.
V polni dvorani so ustvarjalci prireditve ustvarili pravi šov tako za nastopajoče, kot tudi za vse gledalke in gledalce. Andreja Črešnar Pungaršek in Maja Šantl sta sproščeno napovedali prireditev, ki je prinesla mnogo presenečenj. Eva Rajovec, Nuša Lončar Šućur in Simon Hebar so kot glavni žirantje mlade pevce spodbujali, publiko pa navduševali s svojo igrivostjo, z zabavnimi dialogi in energijo.
Mlade pevce sta ob koncu prireditve čakali kar dve presenečenji. Najprej so jih preko velikega ekrana pozdravili in jim za njihov pogum in lepo petje čestitali znani slovenski pevci Alya, Nina Pušlar, Anika Horvat, Tomi Meglič, David Amaro, Maraaya, Tinkara Fortuna in Matic Supovec.
Za končno in finalno presenečenje pa je poskrbela domača žirija, ki je vse nastopajoče nagradila z zlatim gumbom. Mlade zvezde so bile navdušene.
Dramlje ima talent je zaokrožila z zaključnim govorom ravnateljica Mirjana Aužner, ki je čestitala vsem pevkam in pevcem za čudovite zvezdniške nastope, izrazila zahvalo ansamblu Unikat, ki je poskrbel za osvetlitev in ozvočenje ter pozdravila učence in učitelja iz prijateljske osnovne šole Escuelas Parroquiales de Sagrado Corazon iz Olivenze v Španiji, ki so bili na enotedenski izmenjavi na Osnovni šoli Dramlje.

Deset drameljskih pevk in pevcev pa se je uvrstilo v nadaljnji izbor v okviru projekta “Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo” in bodo svoj nastop ponovili na prireditvi, ki bo v OŠ Hruševec v četrtek, 9. marca 2023, ob 10 uri.

Vabljeni, da tudi tam podprete naše mlade zvezde!

https://www.facebook.com/osdramlje/videos/610401014236989

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Galerija, Novice. Zaznamek za trajno povezavo.