Nastop na srečanju starejših občanov RK Dramlje

V soboto, 1. 6. 2024 so se v Slomškovem kulturnem domu zbrali prijatelji in znanci, starejši od 75 let.  Organizator tega dogodka je že vsa leta  Krajevna organizacija Rdečega križa Dramlje, ki aktivno deluje že od leta 1996.

Vedno je lepo srečati stare znance, se pogovoriti, poveseliti, obujati spomine, se nasmejati. Če komu zaupaš tudi kakšen svoj problem, ta postane veliko manjši in vse gre naprej lažje.

V Dramljah je že tradicija, da vsako takšno srečanje obogatijo s krajšim kulturnim programom, ki ga z veseljem pripravijo učenci naše šole. Nikoli nihče ne reče: “Ne bom sodeloval na tej prireditvi”. To je dokaz, da so mladi srčni, da spoštujejo starejše in da želijo z nastopom razveseliti  babice in dedke – skratka vse, ki  so se na tej prireditvi zbrali.

Zato res hvala: Ajdi Slakan, Valu Vodušku, Neli Batistič, Martinu Korenjaku, Žani Verk, Metki Korenjak in petim srednješolcem: Aneji Verk, Lani Pobirk, Ajdi Šuster, Urbanu Kovaču in Marcelu Kovaču.                                                                         mentorica  Anica Čede

 

 

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Galerija, Novice. Zaznamek za trajno povezavo.