OBVESTILO V ZVEZI Z IZVAJANJEM POUKA OD 9. 11. 2020 DALJE

Za učence od 1. do 9. razreda se s ponedeljkom, 9. 11. 2020, pričenja pouk na daljavo.

Pouk na daljavo bo potekal na že ustaljen način, to je preko Google spletne učilnice. Pouk bo potekal po ustaljenem urniku, učitelji pa bodo gradiva objavljali zjutraj za vsak dan sproti.  Pouk preko spletnih učilnic za učence od 6. do 9. razreda je potekal že v tednu pred počitnicami, učenci od 1. do 5. razreda pa ste se v tem šolskem letu tudi že preizkusili v uporabi spletne učilnice. Zaradi neposrednega stika in lažjega učenja bodo nekatere šolske ure potekale “v živo” preko videokonference. Ne pozabite, da se v učilnice in v videokonferenco vedno prijavljate le s šolskim uporabniškim imenom (ime.priimek@osdramlje.si). Več navodil najdete na šolski spletni strani pod zavihkom “POUK NA DALJAVO”.

Starši, vas pa prosimo, da imate tudi sami nadzor nad uporabo računalnika, tablice oz. telefona, ki ga učenci uporabljajo za vstop v učilnice ter da sproti preverjate učenčevo delo in obvestila ter komentarje v spletni učilnici.

V primeru, da še ima kdo od učencev težave z internetnim dostopom ali nima ustrezne računalniške opreme za učenje na daljavo (računalnik, tablica ali telefon), prosimo naj to sporoči razredniku, svetovalni delavki ali računalnikarju (darko.petelinsek@osdramlje.si).

Za učence in dijake, ki se izobražujejo na daljavo in ustrezajo cenzusu za subvencionirano prehrano, je možno zagotoviti topel obrok. Učenci in dijaki se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo, le-ta pa za učence, ki so prijavljeni na šolsko kosilo, upravičenost do brezplačnega obroka preveri v evidencah. Potrebo po toplem obroku sporočite ravnateljici mirjana.auzner@osdramlje.si ali na prehrana@osdramlje.si  Učenci oziroma starši boste  topli obrok prevzeli na lokaciji , ki jo bo določila občina Šentjur.

Ravnateljica Mirjana Aužner

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Obvestila. Zaznamek za trajno povezavo.