PACKARIJA

Gledališče je ena velika čarovnija, ko postaneš čisto druga oseba in skozi njene oči poskusiš pričarati nekaj lepega, zabavnega, poučnega, želiš, da bi se tvoja vloga gledalcev dotaknila. Še posebno pa si to želi devet igralcev dramske skupine OŠ Dramlje. Otroci delajo z velikim veseljem, so iskreni in ustvarjalni. Njihove vaje se začnejo vsako jutro ob sedmih in končajo tik pred zvonjenjem, da ne zamudijo pouk. Zato so morali biti zelo disciplinirani, da smo uspeli predstavo pripeljati do naslednjih nastopov:

Naši prvi gledalci so bili učenci drugega in tretjega razreda, nato smo 7. 6. 2023 popestrili prihod bodočim prvošolcem. V nedeljo 11. 6. 2023 smo se  predstavili staršem, prijateljem in znancem, nato smo sodelovali na podelitvi bralne značke v OŠ Dramlje. 16. 6. 2023 smo v IKC Šentjur zaigrali učencem OŠ Hruševec, ki so do zadnjega sedeža napolnili dvorano.

Sedaj se šolsko leto zaključuje. Z učiteljico Majo pa upava, da se naša  predstava Packarije še ne bo končala. Imamo še veliko načrtov v jeseni in iskreno želiva, da se bo naša lepa skupna zgodba še nadaljevala.
Vsem najinim igralcem in tudi staršem želiva lepe počitnice in hvala za vso podporo in dobro voljo.
Hvala pa tudi vsem našim zvestim pomočnikom, brez njih te čarovnije ne bi bilo.

                                                                  Anica Čede, Maja Šantl

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.