Otroci pojejo – ogled predizbora na Radiu Celje

Kot že veste, naša šola letos prvič sodeluje v projektu Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo, ki ga že 8. leto zapored organizira Radio Tednik-Ptuj v sodelovanju z medijsko hišo Radia Celje in Novega Tednika.

V ta namen smo na šoli v mesecu aprilu organizirali pestro glasbeno prireditev, kjer se je predstavilo 31 mladih talentiranih pevcev in pevk. Strokovna komisija je nato izbrala po 6 otrok iz vsake skupine (mlajše in starejše), ki so se v maju udeležili predizbora na Radiu Celje.

Ta bo predvajan danes, 1. 6. 2022, ob 18.uri na valovih Radia Celje, možno pa si ga bo tudi ogledati na Youtube kanalu in na spletni strani Radia Celje. Vabimo vas k ogledu!

Jutri pa bo v Novem Tedniku objavljen obsežen članek, kjer bodo predstavljene prav vse sodelujoče pevke.

Strokovna skupina z Radia Celje pa je nastope vseh 12-ih pevk na predizboru budno spremljala ter iz vsake skupine  izbrala po eno kandidatko, ki bo našo šolo zastopala na polfinalu v City Centru v Celju v soboto, 11. 6. 2022, ob 10. uri. Tja vas vljudno vabimo že zdaj, da z bučnim aplavzom podprete naši talentirani pevki. To pa sta Larisa Škorjak iz mlajše skupine in Sarai Zaveršnik, ki je predstavnica starejše skupine.

Čestitke obema za uspeh, pa tudi vsem ostalim sodelujočim za pogum in talent! Ponosni smo na vse vas!

Related Images:

Ta vnos je bil objavljen v Galerija, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.